Azman FotoPage

By: Mohd Azman Muhammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Mar-2009 14:34 Email | Share | | Bookmark
Aqilah Sofea



gambar yang dah lama terperam kat dalam pc...second baby... dah boleh meniarap dan asyik nak berdukung jer.

Nama diberi : Nur Aqilah Sofea
D.O. B : 30 September 2008
Hobi : Berdukung dan berjalan...


Sunday, 1-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mahfuzah & Jose Custom Album

nie custom album yang aku buat untuk member aku... Kahwin mat salleh. American. Cantik orangnya....











Friday, 20-Feb-2009 14:52 Email | Share | | Bookmark
Dataran merdeka

 
 
 
View all 6 photos...
Dah lama aku x masuk fp nie, skrg dah pasang streamxy..semangat sikit, tp jap jer r, sehari dua nie, line dia teruk betul..dah la bayar mahal...service teruk... nie la bahananya klu xde monopoli satu syarikat saja...


Gambar fountain....kt dataran merdeka..saje kuar dengan kawan satu sekolah...test ambik gambar malam...saje nak lepas tensen penat kt sekolah...






Thursday, 25-Dec-2008 15:37 Email | Share | | Bookmark
Izza & Syam Weeding

12 dan 13 Disember 2008
Gambar yang aku ambik masa majlis akad nikah dan perkahwinan adik kawan baik aku... Saje kawan mintak tolong... Tolong bagi comment tentang gambar yang aku edit nie.. Maaf la baru belajar....

















Tuesday, 16-Sep-2008 01:51 Email | Share | | Bookmark
Minggu Bahasa Melayu

Sekitar aktviti yang dianjurkan oleh Panitia Bahasa Malayu, macam biasa la, kena jadi cameraman jgk...

kat sekolah ada ajk sidang redaksi sekolah, pandai jugak budak2 saya ni ambik gambar, tp masa minta entah mana2 hilangnya gambar tu.


macam-macam aktiviti yang budak2 nie buat..kalau kenang nak rasanye jadi budak balik...xpayah pening2 kepada pike pasa keje.


yang paling aku suka, gambar pulut kuning 2...meleleh air liur bulan puasa nie...


paling best kat sekolah nie ialah pasal hadiah....setiap kali bertanding macam-macam hadiah boleh dapat...tapi untuk budak-budak je lar.....


AJK yang setia.........smile


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net